Cookies on the PokerWorks Website

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the PokerWorks website. However, if you would like to, you can change your cookie settings at any time.

Continue using cookies

Ştiri de poker | On-line poker

Liga PokerNews la PokerStars

Distribuie

Bine ai venit la mult aşteptata Ligă PokerNews care se desfăşoară acum la cea mai mare cameră de poker din lume – PokerStars.



Această promoţie începe pe 3 August şi se va desfăşura timp de 51 de săptămâni.


Pentru Programul complet, dă click aici.


Liga va avea un turneu de $10+$1 care va începe la 22:00 ora României (19:00 GMT) +1 în fiecare luni pentru perioada promoţiei.


  • 21, 28 Septembrie

  • 5, 12, 19, 26 Octombrie

  • 2, 9, 16, 23 Noiembrie


Freeroll-urile care vor începe la 19:00 ora României (16:00 GMT) şi va acorda locuri la turneele de $11 care se vor desfăşura exact în aceeaşi zi. Aceste freeroll-uri vor garanta 9 locuri la turneele de $11.



În plus faţă de premiile în bani obişnuite, câştigătorul va pleca acasă cu un pachet în valoare de $10.000 pentru cel mai cunoscut turneu de poker din Europa – European Poker Tour (EPT) 2009.


Ia parte la o serie de turnee de $11 care se desfăşoară săptămânal pentru a te ajuta să urci în clasament. Campionul va pleca acasă cu un pachet la EPT 2009 în valoare de $10.000. În plus, primii 50 din clasament vor primi premii în bani garantat.

Te rugăm să verifici Termeni şi Condiţiile pentru detalii complete.